SLG CeljeSLG Celje

Razpisi


RAZPIS ZA PROSTO DELOVNO MESTO POSLOVNI SEKRETAR VI - M/Ž

Razpisujemo prosto delovno mesto  POSLOVNI SEKRETAR VI - M/Ž

 

Opis del in nalog:

-opravljanje kadrovskih del (spremljanje predpisov s področja delovnega prava, sodelovanje z zunanjimi institucijami pri urejanju delovnih razmerij zaposlenih zbiranje, urejanje ter vodenje kadrovskih evidenc in osebnih map zaposlenih priprava, izdelava in vročanje pisnih odpravkov odločitev upravnika opravicah in obveznostih zaposlenih, vodenje kadrovske korespondence zavoda, arhiviranje kadrovskih dokumentov in vodenje kadrovskega arhiva zavoda odgovornost za varstvo osebnih podatkov delavcev iz kadrovskih evidenc)
-opravljanje tajniških poslov (vodenje agende upravnika sprejemanje strank in poslovnih partnerjev sprejemanje telefonskih klicev in telefaksov in njihovo posredovanje naslovnikom, nudenje tajniške logistike upravniku in njegovemu pomočniku sprejemanje, zbiranje in oddajanje poštnih pošiljk vodenje delovodnika prejete in oddane pošte)
-opravljanje administrativnih del (vodenje administracije zavoda vodenje registra interne normative zavoda in navodil ministrstva prepisovanje tekstov in pisanje po diktatu vodenje korespondence upravnika in pisanje zapisnikov organov zavoda vodenje administrativnih evidenc in evidenc korespondence arhiviranje in vodenje arhiva zavoda)
-dvigovanje in odprema pošte-sodelovanje pri organizaciji in izvedbi prireditev in dogodkov v organizaciji zavoda
-opravljanje drugih del po navodilih upravnika, njegovega pomočnika in po splošnih aktih zavoda.    

Zahtevana izobrazba VI. stopnja – ekonomska, administrativna, upravna
Trajanje zaposlitve:  določen čas – nadomeščanje
Vrsta zaposlitve:  polni delovni čas
Zahtevane delovne izkušnje:  3 leta
Poskusno delo:  5 mesecev
Delovno mesto je prosto: takoj

Zahtevano znanje jezikov:

- SL - slovenski jezik razumevanje - tekoče, govorjenje - tekoče, pisanje - tekoče,

- AN - angleški jezik  razumevanje - zelo dobro, govorjenje - zelo dobro, pisanje  -zelo dobro,

Zahtevana računalniška znanja:

- urejevalniki besedil - zahtevno,
- delo s preglednicami -  zahtevno,
- delo z bazami podatkov - zahtevno

Druga potrebna dodatna znanja, druge zmožnosti/kompetence oz. drugi pogoji za zasedbo: natančnost, spoštovanje rokov, samoiniciativnost, ažurnost delo z računalnikom in uporaba elektronske pošte in zahtevno poznavanje Excel in Word. Zaželjen opravljen izpit iz ravnanja z arhivskim in dokumentarnim gradivom za javnopravne osebe. Kandidati naj vloge pošljejo izključno pisno po pošti z ustreznimi dokazili. Vloge, prispele na drug način in brez dokazil ne bodo upoštevane.

Rok za prijavo:  do vključno 23. 8. 2014

Način prijave kandidatov: kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.
Vloge sprejemamo izključno pisno po pošti, skupaj z vsemi dokazili o izpolnjevanju pogojev! Vloge, prispele na drug način in brez dokazil ne bodo upoštevane.

 

Kontakt delodajalca:  tajnistvo@slg-ce.si