SLG CeljeSLG Celje

Cenik

VSTOPNICE 

Veliki oder* | 20 €

Mali oder* | 20 €

Premiera | 25 €

Silvestrska predstava | 25 €

Koncert | 20 €

Otroška predstava | 8 €

Rojstni dan | 10 €

Odprta vstopnica** za 10 predstav | 150 €

*SLG Celje si pridržuje pravico do višjih cen vstopnic ob gostovanjih zahtevnejših produkcij. 

** Ne velja za premiere in Dneve komedije. 

V skladu s 13. točko 1. odst. 42. čl. ZDDV-1 DDV ni obračunan.    

REZERVACIJA VSTOPNIC

Rezervirano vstopnico je potrebno pri gledališki blagajni prevzeti najkasneje dva dni pred predstavo. V primeru, da vstopnice ne prevzamete pravočasno, bo le-ta odtlej na voljo v prosti prodaji.

VRAČILO DENARJA PRI NAKUPU VSTOPNIC NI MOGOČE!
(V skladu z 12. točko 43.  člena Zakona o varstvu potrošnikov potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri storitvah za prosti čas, pri katerih se podjetje zaveže, da bo izpolnilo svojo obveznost ob točno določenem datumu ali v točno določenem roku. Glede na navedeno zakonsko izjemo, v skladu s katero potrošnik nima pravice do odstopa od nakupa vstopnic, so vsa naročila vstopnic obvezujoča, ne glede na način naročila (po telefonu, faxu, elektronski pošti ali preko spleta).
Denar vrnemo le, če predstavo odpovemo. Takrat  lahko vstopnice zamenjate za drugo predstavo ali pa vam vrnemo denar (prevzeti ga morate v mesecu dni).

DRUŽINSKA VSTOPNICA

Družinska vstopnica je namenjena staršem, ki bi si radi po ugodni ceni skupaj z enim ali več otroki, mlajšimi od 26 let, ogledali naše predstave. Starši plačajo redno ceno vstopnice, prvi otrok ima 50 % popusta, vsakemu nadaljnjemu otroku pa podarimo vstopnico brezplačno. Ugodnost velja za vse vstopnice SLG Celje razen za otroške predstave, Ekskluzivna gostovanja ter posamezne vstopnice festivala Dnevi komedije.

IZVENABONMAJSKA PONUDBA
GOSTOVANJA V SLG CELJE

Gostovanje
Za predstave z oznako Gostovanje veljajo obstoječe cene vstopnic in obstoječi popusti.  Abonmajski red ne velja, vstopnico je potrebno rezervirati in dvigniti najmanj dva dni pred predstavo.

Prijateljsko gostovanje
Za predstave z oznako Prijateljsko gostovanje velja, da je vstop za vse obiskovalce prost. Abonmajski red ne velja, vstopnico je potrebno rezervirati in dvigniti najmanj dva dni pred predstavo.

Ekskluzivno gostovanje
Za predstave z oznako Ekskluzivno gostovanje velja, da obstoječe cene vstopnic in popusti ne veljajo. SLG Celje določi posebno ceno. Abonmajski red ne velja, vstopnico je potrebno rezervirati in dvigniti najmanj dva dni pred predstavo.