SLG CeljeSLG Celje

Praznovanje rojstnega dne

Pripravite otrokom nekoliko drugačen rojstni dan in jih pripeljite na praznovanje v SLG Celje. Slavljenca in njegove prijatelje bomo popeljali v magični svet gledališča in jim razkrili kakšno drobno gledališko skrivnost.

Potek praznovanja rojstnega dne

Slavljenec skupaj s prijatelji preko gledaliških izzivov odkriva skrivnostni svet gledališča. Otrokom predstavimo proces nastajanja predstave – od izbora teksta, režiserja, bralnih vaj, aranžirnih vaj do finega izdelovanja predstave, procesa nastajanja scenografije in kostumov, glasbe, oblikovanja luči. Sprehodimo se po poteh ustvarjalcev in si ogledamo zaodrje ter druge prostore, ki so skriti očem obiskovalcev. Slavljenca v maskirnici gledališča naličimo; tako otroci dobijo občutek za gledališko preobrazbo. Praznovanje in predstavitev gledališča prilagodimo starosti otrok. Po dogovoru s starši se lahko otroci okrepčajo (za pribor, prigrizek in pijačo poskrbijo starši). Ob koncu se bogatejši za lepe spomine poslovimo.

 

Pomembne informacije

Slavljenec lahko povabi največ 10 prijateljev.

Praznovanje rojstnega dne lahko organiziramo med delavniki, traja pa lahko največ 2 uri.

Prisoten mora biti vsaj eden od staršev.

Praznovanje in predstavitev gledališča prilagodimo starosti otrok.

Cena vstopnice za praznovanje (starši slavljenca jih prevzamejo pred praznovanjem) je 10 evrov na otroka.

Za rezervacijo termina za praznovanje rojstnega dne pokličite gospo Urško Vouk, 031 670 957, ali ji pišite na e-naslov urska.vouk@slg-ce.si.