SLG CeljeSLG Celje

Prijava na e-novice

PRIVOLITEV ZA OBVEŠČANJE PO ELEKTRONSKI POŠTI

Slovensko ljudsko gledališče Celje (S L G Celje), Gledališki trg 5, 3000 Celje ceni vaše zanimanje in zaupanje. Želimo vas obveščati o aktualnih informacijah in novicah, novostih, ekskluzivni ponudbi, ugodnostih in popustih preko elektronske pošte. Zavezujemo se, da bomo z vašimi podatki ravnali skrbno, da jih bomo varovali skladno z zakonodajo o varstvu podatkov in da jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez vaše izrecne privolitve.

Podatki se obdelujejo in varujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) (UL. L. 119, 4. 5. 2016, str. 1–88).

S L G Celje se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdeloval zgolj v opredeljene namene. V primeru nastanka potrebe po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.

Osebni podatki se obdelujejo do preklica privolitve, potem pa jih trajno izbrišemo.

S L G Celje od vas za namene obveščanja zbira sledeče osebne podatke:

Z označitvijo kvadratka pred soglasjem in izbiro 'POŠLJI' (označite):

Soglašam, da me obveščate o aktualnih informacijah in novicah, dogajanju, ugodnostih in popustih preko elektronske pošte.

S potrditvijo soglasja izjavljam, da sem starejši/-a od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne.

Seznanjen sem, da:

  • lahko zahtevam vpogled in popravek, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Slovensko ljudsko gledališče Celje (S L G Celje), Gledališki trg 5, 3000 Celje ali elektronskim sporočilom na naslov milana.simonic@slg-ce.si.
  • lahko vložim pritožbo pri nadzornem organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.
  • se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani S L G Celje in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje.

Politika zasebnosti S L G Celje