SLG CeljeSLG Celje

Aktualno


PREMIERNO: O KRAVI, KI JE LAJALA V LUNO OD 11. 10.

V petek, 11. oktobra, ob 18.00 bo na Velikem odru premiera krstne uprizoritve avtorice Ide Mlakar Črnič O kravi, ki je lajala v luno. Glasbena predstava 5+ v režiji Brine Klampfer Merčnik prinaša jasno in preprosto sporočilo: verjemi v svoje sanje in uspelo ti bo (za mlade); nikoli nisi prestar za sanje in nove začetke (za starejše).

Ustvarjalsko ekipo O kravi, ki je lajala v luno sestavljajo: avtorici dramatizacije Ana Duša in Brina Klampfer Merčnik, režiserka Brina Klampfer Merčnik, avtorica besedil songov in dramaturginja Ana Duša, avtor glasbe in zvoka Branko Rožman, scenografka Sara Slivnik, kostumografka Tina Kolenik, avtorja glasbe songov Branko Rožman in Manca Trampuš, koreografka Vita Osojnik, oblikovalec svetlobe Andrej Hajdinjak, oblikovalka rekvizitov Katarina Planinc, asistentka avtorja glasbe in zvokov Manca Trampuš in lektorica Živa Čebulj.

Igrajo: Manca Trampuš, k. g., in Borut Doljšak, k. g./Anže Zevnik, k. g. (alternacija)

Instrumentalisti: Manca Trampuš (ukulele), Borut Doljšak (drumljica in kitara), Miro Zavec (ustna harmonika) in Branko Rožman (harmonika in klavir).